ECSL díjat kapott a Hödlmayr Hungária

23.09.2011

Az Iparfejlesztési Közalapítvány (IFKA) és a TÜV Rheinland új logisztikai minősítési rendszert dolgozott ki (ECSL: evaluation and certification system for logistic enterprises), melynek első pilot auditját az IFKA javaslatára - az általuk minta szervezetnek tartott - Hödlmayr Hungária Logistics Kft-nél végezték el 2011. május 26-27-én.

Az első ECSL díjak átadására - a Höldmayr Hugária Logistics Kft.-nek és a Knorr Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Kft.-nek – szeptember elején került sor Budapesten.

A közös közlemény szerint az Iparfejlesztési Közalapítvány és a TÜV Rheinland InterCert Kft. felismerve a látens piaci igényeket, stratégiai együttműködésben fejlesztette ki az értékelési és tanúsítási kritériumrendszert a logisztikai vállalkozások részére.

Az ECSL tanúsítvány szakmaspecifikusan a logisztikai tevékenységet végző vállalatokat minősíti, garantálja a megrendelő igényeinek, elvárásainak teljesülését, a szolgáltatások minőségének állandó fejlesztését.

Az ECSL értékelési rendszerrel szemben támasztott elvárás, hogy ösztönzőleg hasson az alkalmazott logisztikai teljesítménymutatók (SLA) használatára, mérhetővé tegye a vevői elvárásokat. A szolgáltatásnak és a folyamatok minőségének, a főbb teljesítménymutatóknak megbízhatónak és állandónak kell lennie a javuló tendencia mellett - írják közleményükbe a rendszert kifejlesztők.

Főmenü

KAPCSOLAT

Hödlmayr Hungária Logistics Kft

H-9024 Györ, Szérüskert u. 2-10.

Tel.: 0036-96-510-200 

Fax.: 0036-96-510-202

e-mail: sales.hu(at)hoedlmayr.com

Keresés