A Johann Hödlmayr alapította Hödlmayr International AG családi vállalkozásként indult 1954-ben Ausztriában. Eleinte kavics- és sertésszállítás volt a profil, majd 1960-ban megvásárolták első gépjárműszállítójukat.

Az 1954-es alapítása óta a cég globális szolgáltatóvá fejlődött gépjármű-logisztika területén. A kiterjedt partneri kapcsolatok garantálják a mindenütt jelenlévő elosztóhálózatot és kapacitásokat. A vállalat Európa szerte 1200 dolgozót foglalkoztat, a kamionflottája 500 speciális teherautóból áll és összesen 45.000 gépjármű tárolására alkalmas raktárkapacitással rendelkezik.

Ma már Európa számos országában rendelkezik leányvállalattal, többek között Magyarországon, Csehországban, Szlovéniában, Szerbiában, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, Törökországban, Belgiumban.

telephely 010
telephely 013
telephely 019
hhl4
telephely 018
hhl9

A Hödlmayr Hungária Logistics Kft-t 1990. novemberében alapították Hödi Sped Kft. néven, és Gyálon kezdte meg működését egy bérelt telephelyen, ahol 8.000 gépkocsi elhelyezésére nyílt lehetőség, továbbá Szentgotthárdon az Opel Magyarország Autóipari Kft. gyárában végzett Releasing Agent (kész járműkezelés) tevékenységet. 

1993-ban Győrbe helyezték át a székhelyet, ahol már Hödlmayr Hungária Járműszállítmányozási Kft. néven működött tovább, majd a későbbiekben még egy névváltoztatáson is átesett, amikor is megkapta jelenlegi nevét. Az egykori Merkur telep kedvező infrastruktúrával rendelkezett és az évek során történő modernizálásoknak és beruházásoknak köszönhetően a mai napig alkalmas arra, hogy kielégítse a cég igényeit. Győrben nem csak a közúti és vasúti szállítás megoldott, hanem a vízi összeköttetés is megvalósul.

A Hödlmayr Hungária Logistics Kft. elsődleges tevékenységi köre a gépjármű-logisztikai feladatok ellátása, raktározás, valamint az ezt kiegészítő műveletek (gyári viaszbevonat eltávolítása, a gépjárművek tisztítása, 0 km-es átvizsgálás és műszaki szervízmunkák, műszaki vizsgáztatás, a gépjárművek igény szerinti átépítése, vámkezelés.

A  cég 2004-ben elnyerte a Nemzeti Minőségi díjat a logisztikai szolgáltató kategóriában.

A cég zavartalan működése az üzembiztonsághoz tartozó területeknek köszönhető, melyek az alábbiak:

  • Munkavédelem
  • Tűzvédelem
  • Vagyonvédelem
  • Környezetvédelem
  • Karbantartás
  • Beruházás

Cégünknél a veszélyes áru szállítással kapcsolatos biztonsági tanácsadói feladatokat Pongrácz László végzi.

Tevékenységi jegyzék száma: K-02039UN/3861/17

Címe: 9024 Győr, Liezen-Mayer u. 69.

Főmenü

KAPCSOLAT

Hödlmayr Hungária Logistics Kft

H-9024 Györ, Szérüskert u. 2-10.

Tel.: 0036-96-510-200 

Fax.: 0036-96-510-202

e-mail: sales.hu(at)hoedlmayr.com

Keresés